Dve percentá potrebujeme teraz ešte viac, ako inokedy!

Teraz nám môžete veľmi pomôcť a nebude vás to stáť ani cent!
Pandémia nám vzala veľa, ale v žiadnom prípade nie radosť zo spevu a chuť prezentovať naše umenie doma i v zahraničí. Dvoma percentami z daní nám môžete veľmi pomôcť, aby sme mohli spievať, spievať a... hlavne spievať pre ľudí na celom Slovensku i vo svete. Prosíme, venujte nám dve percentá zo zaplatených daní.
Čo je našou hlavnou misiou?
Sme špičkové slovenské umelecké teleso, ktoré spolupracuje s významnými národnými i medzinárodnými kultúrnymi inštitúciami. Popdorujeme a vzdelávame talentované deti a prostredníctvom projektu Príbeh hudby aj deti bez rozdielov na celom Slovensku. 
Čo pre vás pripravujeme?
Plány máme aj tento rok veľké! Chceme priniesť množstvo nových koncertov a urobiť radosť poslucháčom doma aj v zahraničí. Pre najmladších divákov chystáme úplne nové pokračovania Príbehu hudby, plánujeme tiež návrat do chrámov, kde to našim spevákom najlepšie znie! Ak všetko pôjde podľa plánu, počuť nás budú tento rok poslucháči v USA i vo Švédsku. 
Aby sme vás mohli tešiť hudbou naplno, podporte nás. Je to veľmi jednoduché!
1. Ako fyzické osoby
Súčasťou daňového priznania je už "Vyhlásenie o poukázaní dvoch percent z daní". Predvyplnené si ho môžete stiahnuť aj tu. Daňové priznanie aj s výhlasením je potrebné podať do 31.3. 
2. Ako zamestnanci
Do 30.4. je potrebné na "váš" daňový úrad zaslať "Vyhlásenie o poukázaní dvoch percent z daní" a Potvrdenie o zaplatení dane (toto potvrdenie vám vydá váš zamestnávateľ).
ĎAKUJEME ZA VAŠU PODPORU.
Dve percentá pre BChZ
...

Čo čítať ďalej