Konkurz do Bratislavského chlapčenského zboru

Bratislavský chlapčenský zbor už od roku 1982 prináša pre svojich členov zážitky na celý život, spojené s účinkovaním so Slovenskou filharmóniou, Slovenským národným divadlom, v projektoch televízie i rozhlasu. Teleso precestovalo takmer celý svet! Iba pred pár dňami sa vrátilo zo svojej 123. koncertnej cesty. 

Teraz opäť otvárame naše brány pre chlapcov vo veku 7-8 rokov. Treba prísť do Novej budovy SND (služobná vrátnica opery) a pripraviť si jednu ľubovoľnú pesničku. Konkurz sa bude konať 14. a 24.6. od 16:30 do 18:00. Už teraz sa na vás veľmi tešíme!

Zoznam všetkých našich koncertných ciest nájdete tu.
Aký je náš zborový život? Pozrite si okrem našej webovej stránky aj našu stránku na facebooku.

Našim najväčším pokladom sú ľudia, ktorí s deťmi pracujú. Bratislavský chlapčenský zbor vedie jeho zakladateľka, Mgr. art. Magdaléna Rovňáková, ArtD., laureátka Krištáľového krídla, spolu so svojim synom, MgA. Gabrielom Rovňákom, Ph.D., vysokoškolským pedagógom a autorom najväčšieho slovenského koncertného cyklu pre deti, Príbeh hudby. Tím našich pedagógov dopĺňajú dve skvelé speváčky, Miriam Garajová a Monika Maglayová. Našou klaviristkou je Dana Hajóssy
DSC07870

Čo čítať ďalej